Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Occurrence and molecular characterization of Bacillus spp. strains isolated from gnocchi ingredients and ambient gnocchi stored at different temperatures
 
 
Titel: Occurrence and molecular characterization of Bacillus spp. strains isolated from gnocchi ingredients and ambient gnocchi stored at different temperatures
Auteur: Purgatorio, Chiara
Anniballi, Fabrizio
Scalfaro, Concetta
Serio, Annalisa
Paparella, Antonello
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland