Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Isolation and characterization of plant-based lactic acid bacteria from spontaneously fermented foods using a new modified medium
 
 
Titel: Isolation and characterization of plant-based lactic acid bacteria from spontaneously fermented foods using a new modified medium
Auteur: Xiao, Hang
Sedó Molina, Guillermo Eduardo
Tovar, Miguel
Minh Quoc, Ha
Hansen, Egon Bech
Bang-Berthelsen, Claus Heiner
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland