Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of flavor and gel properties of silver carp surimi product by Litsea cubeba oil high internal phase emulsions
 
 
Titel: Improvement of flavor and gel properties of silver carp surimi product by Litsea cubeba oil high internal phase emulsions
Auteur: Sun, Xiaosong
Lv, Yinyin
Jia, Hui
Mráz, Jan
Gu, Yiting
Xu, Xianbing
Li, Shengjie
Dong, Xiuping
Pan, Jinfeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland