Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 96 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Preparation, characterization and stability of water-in-oil Pickering emulsions stabilized by acylated EGCG derivatives
 
 
Titel: Preparation, characterization and stability of water-in-oil Pickering emulsions stabilized by acylated EGCG derivatives
Auteur: Shi, Zhaojuan
Ma, Hanxu
Tang, Chao
Zhu, Tingting
Zeng, Qingmei
Yuan, Chuanxun
Jin, Risheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 96 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland