Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 94 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Potential of microbial and cereal β-glucans as hydrocolloids in gluten-free oat baking
 
 
Titel: Potential of microbial and cereal β-glucans as hydrocolloids in gluten-free oat baking
Auteur: Sammalisto, Saara
Mäkelä-Salmi, Noora
Wang, Yaqin
Coda, Rossana
Katina, Kati
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 94 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland