Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 90 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Particle size reduction technique for NaCl crystals as effective and applicable strategy for saltiness enhancement in solid foods
 
 
Titel: Particle size reduction technique for NaCl crystals as effective and applicable strategy for saltiness enhancement in solid foods
Auteur: Zhang, Lulu
Qiao, Zeyao
Liu, Shiqi
Wang, Jiajie
Ma, Chao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 90 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland