Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Impact of potato trimming acidification on protein characteristics and bacterial community during long-term storage
 
 
Titel: Impact of potato trimming acidification on protein characteristics and bacterial community during long-term storage
Auteur: Vanleenhove, Baptiste
Van den Wouwer, Ben
Verwee, Ellen
Slachmuylders, Lisa
Joossens, Marie
Brijs, Kristof
Dewettinck, Koen
De Meester, Steven
Raes, Katleen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland