Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Heat penetration and quality attributes of superheated steam sterilization (SHS) home meal replacement (HMR) meat products stew
 
 
Titel: Heat penetration and quality attributes of superheated steam sterilization (SHS) home meal replacement (HMR) meat products stew
Auteur: Ahn, Han Soo
Yu, Seung Su
Kim, Cho Yeon
Kim, Ye Won
Yoon, Yohan
Lee, Hanla
Park, Sung Hee
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland