Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Gel properties and in vitro digestion of sea bass (Lateolabrax japonicus) myofibrillar protein – Lipid composite gels: Focus on lipid type and content
 
 
Titel: Gel properties and in vitro digestion of sea bass (Lateolabrax japonicus) myofibrillar protein – Lipid composite gels: Focus on lipid type and content
Auteur: Lan, Meijuan
Li, Lin
Li, Tongshuai
Wang, Shaoyun
Yang, Tangyu
Luo, Shengkai
Zhang, Xia
Xing, He
Chen, Juncheng
Li, Bing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland