Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Exploring microbial diversity during the artisanal Salchichón production: Food safety in the consumer spotlight
 
 
Titel: Exploring microbial diversity during the artisanal Salchichón production: Food safety in the consumer spotlight
Auteur: Bonilla-Luque, Olga María
Valero, Antonio
Tomasello, Federico
Cabo, Marta L.
Rodríguez-López, Pedro
Possas, Arícia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland