Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different thermal processing methods on flavor characteristics of Penaeus vannamei
 
 
Titel: Effect of different thermal processing methods on flavor characteristics of Penaeus vannamei
Auteur: Zhang, Caiyu
Shi, Renli
Mi, Si
Chitrakar, Bimal
Liu, Weihua
Xu, Zhiyue
Sang, Yaxin
Yu, Wenlong
Wang, Xianghong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland