Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Effect of alkaline salts and whey protein isolate on the quality of rice-maize gluten-free pasta
 
 
Titel: Effect of alkaline salts and whey protein isolate on the quality of rice-maize gluten-free pasta
Auteur: Bouziane, Meryem
Cappa, Carola
Bouasla, Abdallah
Moles, Agostina
Terno, Antonio Barabba
D'Arrigo, Cristina
Brandolini, Andrea
Hidalgo, Alyssa
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland