Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Developing a novel protocol for ready-to-eat beef sausage using superheated water (SW)-assisted radio frequency (RF) heating
 
 
Titel: Developing a novel protocol for ready-to-eat beef sausage using superheated water (SW)-assisted radio frequency (RF) heating
Auteur: Wang, Ke
Cui, Baozhong
Mao, Chao
Sun, Yanan
Ran, Chuanyang
Ye, Pengfei
Jia, Yiming
Liu, Tong
Chen, Xiangwei
Wang, Yunyang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Northwest A&F University
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland