Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of thyme essential oil composite film based on soy protein isolate and its application in the preservation of cherry tomatoes
 
 
Titel: Characterization of thyme essential oil composite film based on soy protein isolate and its application in the preservation of cherry tomatoes
Auteur: Liu, Qi
Han, Rui
Yu, Dong
Wang, Zixuan
Zhuansun, Xiangxun
Li, Yao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland