Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and comparison of key aroma compounds in traditional and rapid Yongchuan douchi by molecular sensory science
 
 
Titel: Characterization and comparison of key aroma compounds in traditional and rapid Yongchuan douchi by molecular sensory science
Auteur: Liu, Yuying
Li, Wei
Tan, Qian
Li, Zhihua
Wang, Hongwei
Suo, Huayi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland