Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 124 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Variations of volatile flavors and microbial communities in Chinese Chaozhou pickle during natural fermentation revealed by GC-IMS and high-throughput sequencing
 
 
Titel: Variations of volatile flavors and microbial communities in Chinese Chaozhou pickle during natural fermentation revealed by GC-IMS and high-throughput sequencing
Auteur: Chen, Qi
Li, Ying
Yan, Kangling
Li, Guanghui
Luo, Donghui
Bai, Weidong
Zeng, Xiaofang
Wu, Qingping
Deng, Jinhua
Dong, Hao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 191 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 124 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland