Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of curcumin self-emulsion containing high methoxyl pectin-whey protein complex: Quality stability by thermal, freeze-thaw treatment, and release characteristics
 
 
Titel: Assessment of curcumin self-emulsion containing high methoxyl pectin-whey protein complex: Quality stability by thermal, freeze-thaw treatment, and release characteristics
Auteur: Liang, Yu-Xuan
Li, Po-Hsien
Chiang, Yi-Chan
Song, Hung-Yi
Lai, Ying-Jang
Chiang, Po-Yuan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland