Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of bacterial community structure and taste quality of different colored high-temperature Daqu in the Xiangyang region, China
 
 
Titel: Analysis of bacterial community structure and taste quality of different colored high-temperature Daqu in the Xiangyang region, China
Auteur: Guo, Zhuang
Xiang, Fanshu
Hou, Qiangchuan
Tian, Longxin
Liu, Juzhen
Zhou, Jiaping
Ye, Mingbo
Shan, Chunhui
Zhao, Huijun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 188 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland