Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Preparation, characterization of curdlan-based emulsion micro-gel particles and its application in low-fat pork sausages
 
 
Titel: Preparation, characterization of curdlan-based emulsion micro-gel particles and its application in low-fat pork sausages
Auteur: Zhang, Xirui
Guo, Yaxian
Liu, Hong
Liang, Bin
He, Hongjun
Fu, Xuejun
Sun, Chanchan
Li, Xiulian
Ji, Changjian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland