Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical and sensory properties of retort chicken curry mousse fortified with branched-chain amino acids for the elderly
 
 
Titel: Physicochemical and sensory properties of retort chicken curry mousse fortified with branched-chain amino acids for the elderly
Auteur: Lee, Eun-Bee
Shin, Weon-Sun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland