Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Formation of whey protein isolate–dextran conjugates by Maillard reaction with ethanol-water pretreatment
 
 
Titel: Formation of whey protein isolate–dextran conjugates by Maillard reaction with ethanol-water pretreatment
Auteur: Dai, Qingyuan
Hong, Qingyuan
Zhu, Xiuling
Hornung, Polyanna Silveira
Wang, Huiqin
Fang, Wen
Zhang, Yuru
Beta, Trust
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Anhui Polytechnic University
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland