Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing the antioxidant and antifungal properties of polyphenols through encapsulation in β-lactoglobulin nanoparticles using emulsification-evaporation technique
 
 
Titel: Enhancing the antioxidant and antifungal properties of polyphenols through encapsulation in β-lactoglobulin nanoparticles using emulsification-evaporation technique
Auteur: Wang, Shenwan
Zheng, Lili
Ji, Yuxue
Yang, Yang
Zheng, Xiaoyan
Xiao, Dao
Wang, Mingfu
Ai, Binling
Sheng, Zhanwu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland