Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Effect of roasting after sugar-soaking on the level of volatile compounds, total polyphenol, total flavonoid, and isoflavones in black soybean (Glycine max (L.) Merr.)
 
 
Titel: Effect of roasting after sugar-soaking on the level of volatile compounds, total polyphenol, total flavonoid, and isoflavones in black soybean (Glycine max (L.) Merr.)
Auteur: Choi, Jaehee
Noh, Eunjeong
Lee, Dohyoung
Lee, Youngji
Lee, Kwang-Geun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland