Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave drying on the brittleness quality of pork chip snacks: Perspectives on drying kinetics and microstructural traits
 
 
Titel: Effect of microwave drying on the brittleness quality of pork chip snacks: Perspectives on drying kinetics and microstructural traits
Auteur: Liang, Xue
Xu, Zihan
Li, Xin
Kong, Baohua
Xia, Xiufang
Zhang, Yuhan
Liu, Qian
Shen, Liuyang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland