Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 88 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of five thermal treatments on the formation of Nε-carboxymethyl-lysine in duck breast
 
 
Titel: Comparison of five thermal treatments on the formation of Nε-carboxymethyl-lysine in duck breast
Auteur: Wang, Qiannan
Zhu, Zongshuai
Bassey, Anthony Pius
Ali, Ahtisham
Huang, Tianran
Huang, Ming
Huang, Jichao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 185 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 88 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland