Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 97 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Malic acid enhances proanthocyanidin stability and their combined effects on dough rheological properties and bread quality
 
 
Titel: Malic acid enhances proanthocyanidin stability and their combined effects on dough rheological properties and bread quality
Auteur: Zhang, Qinrui
Peng, Sihao
Li, Yaochang
Zhang, Haizhi
Qin, Xinguang
Liu, Gang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 97 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland