Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Insights into free fatty acid profiles and oxidation on the development of characteristic volatile compounds in dry-cured ham from Dahe black and hybrid pigs
 
 
Titel: Insights into free fatty acid profiles and oxidation on the development of characteristic volatile compounds in dry-cured ham from Dahe black and hybrid pigs
Auteur: Wei, Guangqiang
Li, Xiang
Wang, Daodian
Huang, Weiwei
Shi, Yanan
Huang, Aixiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland