Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Incorporation of Huangjing flour into cookies improves the physicochemical properties and in vitro starch digestibility
 
 
Titel: Incorporation of Huangjing flour into cookies improves the physicochemical properties and in vitro starch digestibility
Auteur: Xiong, Siqing
Li, Yongxin
Chen, Gang
Zou, Hui
Yu, Qiaoxian
Si, Jinping
Yang, Huqing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland