Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Hygroscopic properties of whey protein hydrolysates and their effects on water retention in pork patties during repeated freeze–thaw cycles
 
 
Titel: Hygroscopic properties of whey protein hydrolysates and their effects on water retention in pork patties during repeated freeze–thaw cycles
Auteur: Peng, Xinyan
Liu, Chunyun
Wang, Baishuai
Kong, Lingru
Wen, Rongxin
Zhang, Huiyun
Yu, Xiaobo
Bai, Yun
Jang, Aera
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland