Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Fermented corn bran: A by-product with improved total phenolic content and antioxidant activity
 
 
Titel: Fermented corn bran: A by-product with improved total phenolic content and antioxidant activity
Auteur: Akbari, Mehdi
Razavi, Seyed Hadi
Khodaiyan, Faramarz
Blesa, Jesús
Esteve, María J.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland