Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Applicability of leaf protein concentrates from various sources in food: Solubility at food-relevant pH values and air-water interfacial properties
 
 
Titel: Applicability of leaf protein concentrates from various sources in food: Solubility at food-relevant pH values and air-water interfacial properties
Auteur: Nynäs, Anna-Lovisa
Newson, William R.
Langton, Maud
Wouters, Arno G.B.
Johansson, Eva
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland