Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Enrichment of tomato sauce and chopped tomatoes with tomato by-products increases antioxidant activity upon in vitro digestion
 
 
Titel: Enrichment of tomato sauce and chopped tomatoes with tomato by-products increases antioxidant activity upon in vitro digestion
Auteur: Tagliamonte, Silvia
Romano, Raffaele
Chiacchio, Manuela Flavia
Aiello, Alessandra
De Luca, Lucia
Salzano, Vincenzo
Vitaglione, Paola
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland