Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Elucidation on the fermentation capacity improvement of frozen dough by sanxan
 
 
Titel: Elucidation on the fermentation capacity improvement of frozen dough by sanxan
Auteur: Liu, Mei
Sun, Le
Qin, Guolan
Zhang, Jin
Wei, Yangkun
Shen, Yunpeng
Ma, Hao
Dang, Wenqian
Li, Jie
Liang, Ying
Li, Limin
Zheng, Xueling
Liu, Chong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland