Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high hydrostatic pressure assisted enzymatic tenderization on goose meat texture and myofibril protein
 
 
Titel: Effects of high hydrostatic pressure assisted enzymatic tenderization on goose meat texture and myofibril protein
Auteur: Zhang, Huipeng
Tang, Daobang
Yang, Huaigu
Liu, Xueming
Cheng, Jingrong
Wang, Xuping
Zou, Jinhao
Lin, Yaosheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland