Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fermentation with Tetragenococcus halophilus and Zygosaccharomyces rouxii on selected non-volatile taste compounds in soybean protein hydrolysates
 
 
Titel: Effect of fermentation with Tetragenococcus halophilus and Zygosaccharomyces rouxii on selected non-volatile taste compounds in soybean protein hydrolysates
Auteur: Cao, Chenchen
Sun, Huaxing
Song, Xueying
Zhao, Mouming
Lin, Weifeng
Sun, Weizheng
Lin, Lizhao
Li, Weixin
Su, Guowan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland