Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking methods on volatile compounds and texture properties in rice porridge
 
 
Titel: Effect of cooking methods on volatile compounds and texture properties in rice porridge
Auteur: Wang, Shihao
Tian, Ailing
Zhao, Kuan
Zhang, Rao
Lei, Zhixuan
Qin, Xiaohan
Wu, Xiaoqing
Liu, Yajun
Liu, Peijun
Yang, Siqi
Jin, Jin
Chen, Kaixuan
Liu, Xinyang
Zhong, Feng
Chang, Ranran
Xu, Lirong
Ma, Aiguo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland