Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Complexation between egg yolk protein hydrolysate, phytic acid and calcium ion: Binding mechanisms and influence on protein digestibility and calcium uptake
 
 
Titel: Complexation between egg yolk protein hydrolysate, phytic acid and calcium ion: Binding mechanisms and influence on protein digestibility and calcium uptake
Auteur: Liu, Ying
Lu, Suihua
Meng, Jun
Xiang, Huan
Korma, Sameh A.
Cacciotti, Ilaria
Cui, Chun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland