Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 158 van 167 gevonden artikelen
 
 
  Underlying mechanisms and effects of EGCG on the interfacial composition and protein-lipid co-oxidation of whey protein isolate-stabilised O/W emulsions
 
 
Titel: Underlying mechanisms and effects of EGCG on the interfacial composition and protein-lipid co-oxidation of whey protein isolate-stabilised O/W emulsions
Auteur: Chen, Jiaxin
Liang, Xue
Kong, Baohua
Wang, Hui
Zhang, Hongwei
Tang, Jie
Liu, Qian
Li, Xin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 158 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland