Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 154 van 167 gevonden artikelen
 
 
  The structural and functional properties changing of peanut protein isolate (PPI) via different treatments and their application in pork meatballs production
 
 
Titel: The structural and functional properties changing of peanut protein isolate (PPI) via different treatments and their application in pork meatballs production
Auteur: Wang, Xinxin
Zhao, Yanan
Wang, Ting
Li, Yingqiu
Wang, Chenying
Zhao, Xiangzhong
Liang, Yan
Wang, Hua
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 154 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland