Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 151 van 167 gevonden artikelen
 
 
  The extension of vacuum microwave drying time improved the physicochemical properties, in vitro digestibility and antioxidant activity of brown rice flour
 
 
Titel: The extension of vacuum microwave drying time improved the physicochemical properties, in vitro digestibility and antioxidant activity of brown rice flour
Auteur: Shao, Zihan
Song, Yu
Hong, Ying
Tao, Shu
Sun, Jian
Liu, Chao
Wu, Zeyu
Cao, Lei
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 151 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland