Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 146 van 167 gevonden artikelen
 
 
  The combined effect of oil-in-water emulsion soaking and modified pressure parboiling on starch digestibility of whole rice grains
 
 
Titel: The combined effect of oil-in-water emulsion soaking and modified pressure parboiling on starch digestibility of whole rice grains
Auteur: Sahoo, Bijendra
Mohan, Anand
Anupam, Roy
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 184 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 146 van 167 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland