Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high-humidity hot air impingement cooking on physicochemical properties and microstructure of Pacific white shrimp (Penaeus vannamei)
 
 
Titel: Effects of high-humidity hot air impingement cooking on physicochemical properties and microstructure of Pacific white shrimp (Penaeus vannamei)
Auteur: Gao, Yue
Qiao, Siyi
Lin, Yawen
Xie, Yongkang
Ai, Ziping
Mowafy, Samir
Li, Jianrong
Li, Xuepeng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland