Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Effect of various reducing sugars on the structural and gelling properties of grafted myofibrillar proteins
 
 
Titel: Effect of various reducing sugars on the structural and gelling properties of grafted myofibrillar proteins
Auteur: Kim, Tae-Kyung
Kim, Yea-Ji
Lee, Jae-Hoon
Cha, Ji Yoon
Kang, Min-Cheol
Choi, Yun-Sang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland