Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Development and characterization of W/O/W double emulsion of watermelon rind powder
 
 
Titel: Development and characterization of W/O/W double emulsion of watermelon rind powder
Auteur: Sangwan, Karnam
Garhwal, Renu
Mehra, Rahul
Pal, Yash
Bhardwaj, Anuradha
Nayan, Varij
Kumar, Naveen
Kumar, Shiv
Goksen, Gulden
Lorenzo, José M.
Kumar, Harish
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland