Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 114 gevonden artikelen
 
 
  The improvement and mechanism of gelation properties of mung bean protein treated by ultrasound
 
 
Titel: The improvement and mechanism of gelation properties of mung bean protein treated by ultrasound
Auteur: Wang, Rui-Xue
Li, Ying-Qiu
Sun, Gui-Jin
Wang, Chen-Ying
Liang, Yan
Hua, Dong-Liang
Chen, Lei
Mo, Hai-Zhen
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland