Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 114 gevonden artikelen
 
 
  The amount of vinegar added before and after emulsification affects the physical property and stability of mayonnaise
 
 
Titel: The amount of vinegar added before and after emulsification affects the physical property and stability of mayonnaise
Auteur: Li, Min
Doyle, Lauren
Velazquez, Raul
Pangloli, Philipus
Wu, Tao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 182 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland