Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 50 gevonden artikelen
 
 
  The effect of different pretreatment methods on jujube juice and lactic acid bacteria-fermented jujube juice
 
 
Titel: The effect of different pretreatment methods on jujube juice and lactic acid bacteria-fermented jujube juice
Auteur: Liu, Guangpeng
Wu, Maoyu
Li, Yanfang
Qayyum, Nageena
Li, Xingang
Zhang, Jingfang
Wang, Cheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 181 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland