Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of the aromatic alcohols and health properties of Chinese rice wine by using a potentially probiotic Saccharomyces cerevisiae BR14
 
 
Titel: Enhancement of the aromatic alcohols and health properties of Chinese rice wine by using a potentially probiotic Saccharomyces cerevisiae BR14
Auteur: Mu, Zhiyong
Yang, Yijin
Xia, Yongjun
Zhang, Hui
Ni, Bin
Ni, Li
Wang, Guangqiang
Xiong, Zhiqiang
Zhang, Hui
Song, Xin
Ai, Lianzhong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 181 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland