Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effect of cooking methods and polysaccharide addition on the cooking performance of cubic fat substitutes
 
 
Titel: Effect of cooking methods and polysaccharide addition on the cooking performance of cubic fat substitutes
Auteur: Huang, Lu
Liu, Shuqi
Wang, Yong
Li, He
Cao, Jinnuo
Liu, Xinqi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 181 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland