Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Improved water solubility, antioxidant, and sustained-release properties of curcumin through the complexation with soy protein fibrils
 
 
Titel: Improved water solubility, antioxidant, and sustained-release properties of curcumin through the complexation with soy protein fibrils
Auteur: Ji, Fuyun
Xu, Jingjing
Liu, Huihui
Shao, Dongliang
Wang, Chuyan
Zhao, Yanyan
Luo, Shuizhong
Zhong, Xiyang
Zheng, Zhi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 180 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland